O MENI

Kozmetičarka na vhodu v Salon kozmetike Elena

DOBRODOŠLI V MOJEM KOZMETIČNEM SALONU

 

Moje ime je Elena, svojo poklicno pot sem začela pri osemnajstih letih. Po končani kozmetični šoli sem več kot deset let pridobivala izkušnje v priznanih kozmetičnih salonih v Ljubljani.

Sodelovala sem s številnimi priznanimi kozmetičarkami, fizioterapevti in frizerji, ki so mi posredovali široko paleto znanj, da sem danes lahko to, kar sem. Delo v kozmetičnem salonu, kot tudi delo na terenu, na različnih lepotnih tekmovanjih in družabnih prireditvah – vse te izkušnje so zame neprecenljive. Omogočile so mi, da sem spoznala svoj krog ljudi, ki mi zaupajo in s katerimi še naprej gradim odnose, ki jih pri svojem delu visoko cenim.

Stara slika čakalnice v kozmetičnem salonu
Kozmetični salon v 90-ih

KOZMETIČNI SALON NA GROHARJEVI V LJUBLJANI

 

Od leta 2018 ustvarjam svoj prostor v Salonu kozmetike Elena. To je topel in intimen kotiček v centu Ljubljane, v veliki staromeščanski hiši z lastnim parkirnim prostorom. Kozmetični salon na Groharjevi 1 deluje od leta 1976. Svoje poslanstvo je v njem opravljala že lastnica hiše in salona gospa Marjeta Pehaček. Salon je skozi čas ohranil nekatere prvotne elemente, to pa mu daje poseben čar, ki ga začutim vedno, ko vstopim.

Kozmetičarka pred svojim kozmetičnim salonom.

Svoj poklic opravljam z ljubeznijo, skrbno, predano. Hvaležna sem svoji mami, ki me je v ključnem trenutku v mojem življenju pravilno usmerila.

Vabljeni v kozmetični salon, kjer vas čaka popoln odmik od vsakdanjosti, v prijetnem okolju in sproščenem vzdušju.

 

Dobrodošli v Salonu kozmetike Elena – kjer si dovolite poskrbeti zase.