Nega obraza v kozmetičnem salonu

NEGA OBRAZA

 

Nega obraza je najpomembnejši del negovalnega rituala. Skrb za najvidnejši in najbolj izpostavljen del nas je pogosto zahtevna naloga. Še posebej zato, ker se potrebe kože skozi življenjska obdobja spreminjajo.

KAJ VSE VPLIVA NA KOŽO

Dejavniki, ki vplivajo na spreminjanje in videz naše kože, so raznovrstni.

  • Prehrana naj bo zdrava in uravnotežena. Kar pojemo in spijemo, se v naše telo zapiše in se kaže tudi na koži.
  • Genetika določa tip in biološko staranje kože.
  • Hormoni nam lahko povzročajo težave v različnih obdobjih: akne v puberteti, hiperpigmentacije med nosečnostjo, atopijski dermatitis in druge oblike kožnih sprememb.
  • Počutje ima velik vpliv na naše življenje, na dolgi rok ga beleži tudi koža. Naše misli lahko povzročajo stres ali pa nas vodijo v srečo.
  • Športna aktivnost kožo prekrvavi, jo spodbuja k regeneraciji. Redni sprehodi v naravo in predihavanje na svežem zraku povečajo dotok kisika v kri in s tem v vse celice v telesu, tudi v kožo.
  • Hidracija telesa se kaže v lepi, navlaženi, mehki in sijoči koži. Popijte čim več vode, saj s tem telo čistite strupov.
  • Spanje omogoča obnavljanje celotnega organizma, kar je – morda najbolj – opazno na obrazu.
  • Vlažilna krema pozitivno vpliva na kožo, v vseh letnih časih. Kožo ščiti in preprečuje njeno izsuševanje. Pomanjkanje vlažilne kreme pa lahko vodi v izsušeno povrhnjico in težave.
  • Sončna krema je nepogrešljiva, če se želimo izogniti prezgodnjemu staranju in drugim negativnim posledicam, saj sonce kožo poškoduje.

NEGA OBRAZA V KOZMETIČNEM SALONU

Nega obraza v kozmetičnem salonu je prijetno in sproščujoče doživetje. Z rednimi in doslednimi obiski pa dosežete tudi želene rezultate. Težave s kožo se nalagajo daljše obdobje, zato je tudi njihovo odpravljanje proces.

Sem zagovornica moči dotika, prednost pred aparati dajem kakovostnim kozmetičnim izdelkom in kozmecevtikom z aktivnimi učinki, ki presegajo zgolj negovalno vlogo kozmetike.

S kožo ravnam z vso nežnostjo, uporabljam profesionalno kozmetiko BIODROGA, tako linijo BIODROGA Bioscience Institute kot tudi BIODROGA Medical Institute. BIODROGA že več kot pol stoletja razvija in izpopolnjuje izdelke za vse tipe kože ter reševanje težav.

Pomagam vam razumeti stanje in potrebe vaše kože ter svetujem, kakšno nego izbrati doma in v kozmetičnem salonu. Če želite, vam glede na poteze vašega obraza tudi oblikujem obrvi.